Želim zatvoriti svoj Facebook račun

Privremena deaktivacija

Svoj račun možete privremeno deaktivirati tako da otvorite stranicu "Postavke računa" koja se nalazi na kartici "Račun" u gornjem desnom kutu Facebook zaslona. Na dnu ove stranice naći ćete mogućnost deaktivacije. Ako to učinite, nećete moći pristupiti svojim podacima dok ne ponovno aktivirate račun. Čini se da je vaš račun izbrisan. Da biste ga ponovno aktivirali, prijavite se u bilo koje vrijeme.

Trajno zbrinjavanje

Da biste se trajno riješili svog računa, morat ćete poslati obrazac koji ćete pronaći na Facebook stranici zahtjeva za uklanjanje računa. Slijedite upute i pričekajte potvrdu. Standard Facebooka je pričekati dva tjedna prije brisanja računa. Ako se prijavite za to vrijeme, postupak se otkazuje.

Ostale moguće alternative kako biste ga eliminirali

Facebook pruža adrese e-pošte s kojima možete kontaktirati stvarnu osobu. Ako želite brže izbrisati svoj račun, pišite na i podnesite odgovarajući zahtjev. Možda će proći nekoliko dana dok ne odgovore.

razmatranja

Potpuno zatvaranje ili uklanjanje vašeg Facebook računa postupak je u više koraka, za što je potrebna velika pažnja. Dok ste u procesu, treba biti oprezan da ne uđete u Facebook, uključujući i druge web stranice koje koriste Facebook Connect. Ovo je usluga koja omogućuje stranicama trećih strana pristup vašem Facebook računu radi informacija, ili kao univerzalna prijava. Ako unesete neku od ovih web lokacija, postupak deaktivacije ili brisanja bit će otkazan.

Zanimljivi Članci